13 mai 2009

Den stooore finaleuka..

Nå er det endelig (eller dessverre) tid for finale igjen, men ikke bare én, heller ikke to, men hele tre finaler!!

Jeg er jo en Paradise-junkie (og er ikke redd for å innrømme det)! Og nå skal vi endelig få vite hvem som er verdig tittelen, ehm, tja, vinner av Paradise Hotel 2009. Blir det pappagutten Petter, 'Colgate'-Kevin, sjarmerende Lene eller kanskje 'Jeg spiller på begge lag'-Therese, også må vi ikke glemme 'Alle-jenters-drøm' William, og hun derre andre jenta. Det er jo litt vemodig også, at vi ikke skal få se mer av de solbrune kroppene, intrigene, fyllepratet og taktikkeriet - men the show must go on! (Paradise Hotel Danmark starter jo opp torsdag, så kanskje man slipper Paradise-abstinenser også...:) Uansett, heiaheia den som vinner (for den heier jeg på)!

Ukens andre finale er ikke norsk, men Amerikansk. Tre jenter kniver nemlig om den gjeve tittelen 'Americas Next Top Model', og om ikke lenge får vi svaret. Hvem kommer Tyra til å velge denne sesongen, som er den 12. i rekken? Jeg kan ikke vente - sitre, sitre!!

Men så over til noe mer seriøst, nemlig kåringen av Europas beste sang i Melodi Grand Prix 2009! I år som så ofte før, skal vi få høre fantastiske, og mindre fantastiske bidrag fra ymse land rundt om i Europa. Og i år har kanskje Norge også en sjanse til å stikke av med seieren, slik at vi kan få huse denne festaftenen neste år! Og da blir det ikke minst enda en grunn til å feire 17.mai:) 3x3 HURRA!! Norway, 12 points!!

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails